måndag 14 juli 2014

Pirr i magen och små blåa piller. #bloggswe

Nu är den gjord, jobbintervjun...
Hade fjärilar i magen idag, till skillnad från den förra gången, men det var liksom redan klappat och klart då.
Jag blev verkligen utfrågad om allt som hänt sen gymnasiet tills nu. Var inte riktigt beredd på den passningen, men det var ju bara att vara uppriktig.

Det visade sig att ägaren Bengt var god vän med en man som sommartid bodde granne med min familj under uppväxten. En mycket trevlig man, som tyvärr gått bort nu.
Han kände och bodde granne med den RC som jag skrev kontrakt med för Apoteket AB nyss. Världen är sannerligen liten. Det känns fint på något vis.

Han hade rätt bra koll på en viss individ som jag helst inte vill tänka på längre. Kan bara hoppas att någon klok människa snart avlägsnar honom från den position han har nu, innan fler råkar illa ut.
Jag tänker hellre på framtiden och hur trevligt Varberg är. Apoteket är stort och rymligt, stor egenvårdsdel och hela fem receptkanaler med ca 200 receptkunder om dagen. Det låter toppen det!

Många yngre medarbetare hälsade jag på och det är glädjande. Inte så att äldre inte duger, men det behövs en bra åldersfördelning på arbetsplatsen, för att man ska få en dynamik och skön stämning, tycker jag.
Erfarenhet och nytänkande i harmoni; ingen hierarki och "så har vi alltid gjort här".

Hoppas att jag levde upp till hans förväntningar på en engagerad tekniker och egenvårdsspecialist. Om ett par veckor får jag besked om det. Så fortsätt gärna att hålla tummarna för mig!

För en tid sedan tog jag med mig små blåa piller hem från apoteket. Tänkte att det skulle bli mer fart då, men jag märker ingen större skillnad. Vi har i och för sig jobbat rätt hårt på sistone och så kom ju VM i vägen. Utvärderingstiden förlängs härmed till att gälla månaden ut. Lediga dagar och noll fotboll bäddar för bättre sömn och allergimedicinen får en rättvisare bedömning. Du tänkte väl inte på något annat blått piller? ;)

Dags att tänka på middagsmat. Svårt när jag nyss ätit en frunch bestående av korrrv och potatissallad som blev över i lördags. Pirret i magen gjorde det omöjligt att tänka på mat i morse, så jag får kanske åka och handla lite om jag inte hittar något lämpligt i frysen.

Jag ska mäta fönstret i sovrummet först. Det är mörkläggningsgardin-rea på Jysk, nämligen...
Kan också förbättra livs- och sömnkvaliteten och raskheten, tänker jag.
Ha en fin dag vad du än gör och ta väl hand om dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar