lördag 5 november 2016

Äntligen är det som vanligt igen! Hämtade mannen och Göran från Munkedal på Landvetter igår eftermiddag. Det blev en lång väntan då planet inte lyfte från Arlanda i tid. Och pyttsan för uppdateringar var femte minut, om jag vetat att planet skulle vara en timme försenat hade jag inte kommit i så god tid och behövt frysa så dant i väntan på dem.

Men nu är de hemma i alla fall och mannen och jag firade det med lite gott:En aioli och två andra såser svängde jag ihop tidigare på dagen. Krabborna var stora och välmatade, så det blev en massa räkor över, både till frukost och dagens middag. Jag shoppade nämligen loss ordentligt i fiskaffären igår och kom hem med ett kilo rödtunga också, varav jag sparade fyra av de största filéerna tills idag. Självklart blir det räksås till dem och fonden puttrar på så fint redan.

Planen är att äta middag skapligt tidigt, för att avnjuta en ostbricka till "Så mycket bättre" ikväll. Idag är det Freddie Wadlings kväll. Det blir antagligen väldigt känslosamt, så vi får ladda med många servetter. Sedan blir det tidig läggdags, för vi ska på familjemiddag i morgon och förhoppningsvis hämta mitt lagade vinterdäck innan och byta dem hemma hos mor och far.

Mannen hade med sig lite saker hem förstås, lite matnyttigt:Och kanske inte lika nyttigt men gott, hoppas jag!What happens in Vegas, stays in Vegas?Uppenbarligen inte! Innehållet, en Margarita, dracks på plats, men kärlet måste ju med hem...

Stackars mannen är helt ledbruten och skinnflådd efter att ha knatat runt på mässan i två dagar, förutom all sightseeing man "måste" uppleva. Han "lufsar" runt mer än vanligt här hemma för tillfället och han är väldigt nöjd med att vara hemma av flera anledningar. Det är skönare att sova i egen säng, pussa på frun och göra som man vill, när man vill.

Som sagt, det är skönt när det är som vanligt. Inte för att jag saknat snarkningarna, men avsaknaden av tummen har gjort att jag haft lite svårt att somna, så även om jag inte lider av jet lag är även jag trött och sliten efter min intensiva arbetsvecka. Skönt att vi har lite ledigt och kvalitetstid tillsammans framöver...

Vi har lite roligt på gång och har bett en vän om hjälp. Elisson Americana's FB-sida är under uppbyggnad och förhoppningsvis kommer en liten rolig film att se dagens ljus inom en snar framtid. Tanken är förstås att marknadsföra både mannens firma, MAG Autoparts och deras kunder och återförsäljare. Med Hans Selanders hjälp tror jag det kommer bli jättebra!

Till min namne vill jag rikta ett stort tack för "bollningen", jag är glad att du finns! Jag är så glad och tacksam för alla mina/våra vänner. För fem år sedan hade jag inte många, nu känns det sådär fint och jag är så lyckligt lottad som har många vänner som är genuina och ärliga, som stöder och peppar när det är tungt, är med när det är fest och roligt också!

Ha en skön lördag och ta hand om dig!


2 kommentarer:

  1. Å vad det låter gott och härligt på alla sätt :-) Här blir det näsdukskväll också och jag tror det blir något speciellt.
    Kram och hälsa maken <3

    SvaraRadera