onsdag 2 november 2016

Tillgång och efterfrågan.

Idag blir det en kort uppdatering bara, för jag börjar gå på ångorna här. Det är bara en dag kvar innan min lediga långhelg, men det är höstlov och jag har väl sällan sett så många ungdomar springa runt som yra höns förr. Det är Thereses fel, eller förtjänst om man så vill. Här kan du läsa mer och om du klickar på hennes namn hamnar du på Youtube och kan se filmen om hennes produkter, om du vill.

Vi säljer bra av både läppbalsam och handkrämer och har beställt hem massor, så det räcker fram till jul. Hoppas vi i alla fall! Föräldrar, pojkvänner och andra som vill glädja sina tjejer på julafton får nog hålla sig framme, för tillgången kan vara mindre än efterfrågan. Handkrämerna är restnoterade redan, men lär komma in nästa vecka...

För övrigt passar det väldigt bra att jag är ledig när mannen äntligen kommer hem. Jag är trött på mikromat och frysen har närapå tömts på färdiga matlådor. Inte så att jag klagar, men nylagad mat är trevligast oavsett om det är jag eller mannen som lagat den. Jag ska vittja frysen för att hitta något till lunch och middag i morgon innan jag lägger mig.

Igår kväll blev det torskrygg i sås och jag orkade inte koka potatis, det blev en kvast broccoli bara.Idag blev det kyckling till kvällsmat.Frågade mannen vad han ville ha när han kommer hem på fredag och han sa räkor. "Riktiga" räkor har de tydligen inte på andra sidan pölen, så det kan jag ju förstå. Jag ska se vad jag kan göra åt saken. Det har ju varit redigt blåsigt, så jag vet inte hur det har påverkat tillgången och priset. Det löser sig nog på något vis, tror jag. Det finns ju fler skaldjur...

Klockan ringer tidigt i morgon, det är ju torsdag och veckomöte, så jag drar mig tillbaka och säger på återseende en annan dag. Var rädd om dig och din omgivning så länge!


5 kommentarer:

 1. Hoppas du sov gott och att din torsdag blir fin trots tidig morgon. Kram vännen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sov inte så bra som jag förtjänade, men det spelar ingen roll, nu är jag ledig i tre dagar! :)
   Kram på dig!

   Radera
 2. Räkorna här nere är mycket annorlunda än uppe i norr! Jag ser fram emot nästa fredag - då blir det räkafton i Ystad! MUMS!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra där! Och så kommer du lagom till allt julpynt och glögg också! :)

   Radera
  2. Precis! Finns uträkning med allt.... ;-)

   Radera