Förrätten blev den mest klassiska, antar jag. Nyårsafton är i många läger synonymt med hummer till förrätt. Jag gratinerade våra importerade röda skaldjur med ett kryddsmör på sherry och dijonsenap. Det blev riktigt gott!
Champagnen är kyld och vi börjar redan här med ett litet glas |
Välkommen till bords! |
Till efterrätt blir det en bärsorbet, med extra hallon och blåbär på. Kaffe och choklad lär det också bli. Kanske en liten slurk rom som pricken över i:et.
Här är mina favoritpojkar ikväll och alla andra kvällar:
Mannen och sonen |
Avslutar detta år med en förhoppning att alla ska få en underbar nyårsafton och ett formidabelt nytt år! Var rädd om dig själv, dem du bryr dig om och hela din omgivning! Akta fingrarna och ta hänsyn till alla husdjur när raketerna ska brännas av vid tolv. (Jag förutsätter att alla sådan aktiviteter inte tar mer än en kvart med finalen och största bomben exakt klockan 00.00)
Ses nästa år!
God fortsättning på det nya året vännen :-) Det låter som om du fick en fin nyårsafton precis som vi fick här :-)
SvaraRaderaNu står "pottan" för första gången och det är spännande.
Önskar dig en fin nyårsdag med en varm kram.
Åh, vad spännande! Vad har du i pottan?
RaderaGod fortsättning och stor kram!
Lök, några äpplen som ingen ville ha, några halvvissna paprikor, benfria kotletter, ja kryddor så klart å buljongtärning och vatten. Man får ta vad man har när man inte förberett sig :-)
RaderaKram!
Det låter som ett vinnande koncept! :)
RaderaDet blev MVG+ på det! Mums!
RaderaSå roligt! När debuten är avklarad är det blodad tand, gissar jag :D
Radera