måndag 12 maj 2014

Upplysningsvis... #Blogg100

073.
...så är den grå vardagen tillbaka igen.
Och jag kom på att jag glömt aktivitetsrapportera till Af. Bäst att lösa den detaljen först, innan jag hinner glömma det igen.
Mina stackars synapser verkar inte ha kontakt idag. Misstänker att det är ett synnerligen smittsamt datavirus, då min laptop betedde sig besynnerligt under uppkopplingen.

Det är skönt att världen är datoriserad och digital, när ens eget minne inte håller sig innanför ramarna för vad som kan anses rimligt att komma ihåg själv.
Adressändring är en sån sak som är lätt att glömma bort. I min värld borde alla företag ha fått informationen nu, för har jag ju redan anmält flytt och folkbokföringsadress. Det är dock alltid någon som inte uppdaterar så ofta och nu minns jag inte vilken... Än så länge är det ju eftersändning av post, så det finns tid att identifiera slöfockarna och upplysa även dem.

Uppladdad med laxmacka känner jag att glappkontakten är mindre påtaglig nu. Fisk lär ju vara bra för minnet och intelligensen och den teorin anser jag härmed vetenskapligt bevisad.
Vilken tur att jag bestämt att det ska ätas strömming idag, nu kommer jag att koppla allt.

För övrigt har jag inga åtaganden idag, så jag kan ta mina korsordstidningar och koppla av och ladda om för kommande utmaningar i den analoga världen.

Elektricitetsvisan är förresten alldeles lysande, fortfarande! Lyssna gärna på den och gör dagen ljusare.

Ha en strålande dag och ta hand om dig!
2 kommentarer:

 1. Laxmacka är både gott och nyttigt. Strömming också. Förra sommaren hade jag semester i Åhus. Underbart att äta strömming där, eller sill tror jag att de kallade den där. De serverade den med potatismos och gravlaxsås. Mums! :)

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älskar all fisk, men strömming är ganska nytt för mig. Fast jag tänker att bara för att jag inte gillade det när jag var barn, måste det ju inte vara så nu. Jag har kaviar mellan flundrorna, men gravlaxsås är ett bra tips som jag ska lägga på minnet! Tack och ha det gott Anna-Karin!

   Radera