onsdag 17 februari 2016

Konfusion.

Jag vet inte om jag gjort något fel nu, men jag har försökt hitta lösningen till varför mina inlägg får konstiga bilder i rutan där jag tidigare publicerat egna foton utan problem. Någonstans stod det att bilder över 400 px kan försvinna när man lägger upp inläggen på andra domäner. Hm? Jag tar bilderna med samma gamla mobil och har inte ändrat på något, såvitt jag vet.

På Google+ ser inläggen ut som de ska, men på FB blir det konstiga, suddiga figurer. Kan någon hjälpa mig med detta är jag innerligt tacksam. Det retar gallfeber på mig att jag inte har kontroll över hur det ser ut och var ju nöjd med Blogger för att den var lätt att hantera och vill ogärna bli tvungen att börja om från början. Eller gör det kanske inget om jag ändrar på hela layouten?

Jag är hur som helst inte i form för att försöka mer med detta idag, jag har en liten sömnskuld kvar och känslomässigt är jag utpumpad. Inte rätt läge att pyssla med tålamodsprövande saker då, det blir sängen och ett sudoku eller korsord. Det är så många frågor som snurrar runt i skallen, så jag behöver meditera en stund tills det är dags att blunda och sova gott hela natten.

I morgon eller på fredag kommer jag att avslöja min hemlis, förklara mina förvirrade känslor och tankar, så håll utkik. Den här låten kom jag osökt att tänka på precis nu, håll till godo!

Hoppas du haft en fin dag och att torsdagen blir minst lika bra!

7 kommentarer:

 1. Tyvärr har jag ingen aning om vad som kan vara problemet. Det funkar med min blogg även om jag måste krympa bilderna innan jag lägger upp dom men då försvinner dom inte utan det går bara inte. Bra att du slutade försöka när du var trött.
  Väntar med spänning ...
  Ha en fin torsdag önskar jag med en kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska experimentera lite med storlekarna på bilderna, men kan ändå inte förstå hur något skulle ha förändrats då jag gör som jag alltid har gjort...
   Kram!

   Radera
 2. Kan tyvärr inte vara behjälplig, bloggar ju i wordpress. Har inte blogger nå'n support som kan hjälpa dig? Kanske är nå't henerellt fel.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kanske får överge Blogger för Wordpress, men jag känner mig inte lika bekväm med den. Jag får klura vidare och antingen besegra eller besegras :)
   Kram!

   Radera
  2. Kontakta supporten innan du lagt ner alltför mycket tid. De där datorerna är riktiga tidsslukare!
   Kram

   Radera
  3. Jag lyder ditt råd :)
   Kram!

   Radera
 3. Jag har blogger och har inga problem med bilder. Däremot lägger fb inte alltid upp bilderna när jag länkar till inläggen. Du kan ju alltid lägga in bilderna manuellt, gör jag.
  Kram Kim

  SvaraRadera