måndag 22 februari 2016

En sån soppa!

Jaha, pojkarna har haft fullt upp idag förstår jag, ty köket såg ut som kriget, det vill säga lite värre än jag lämnade det i förmiddags. Lämnade min sköna varma säng för att ladda slökokar'n, sen åt jag frukost och brummade iväg när mannen och David precis avslutat sin frukost. Köttfärssoppan gick tydligen hem, trots alla grönsaker.Jag tog en skål i ensamhet tillsammans med ett knäckebröd och konstaterar att den var riktigt god. Soppan alltså. Min lunchlåda var av den fullproppade varianten, som du kanske såg i inlägget igår, så jag behövde inte mycket kvällsmat. Tre nya lunchlådor blev det över, sånt gillar vi! Mannen har handlat, precis det jag skrivit på listan, men vad blir det för middag i morgon?

Det får bli korrrv, för det är det enda som finns hemma. De kan ju hämta korvbröd och stoppa i sig innan repet, så kan jag göra något som vi kan äta gemensamt efteråt. Vi får se vad mannen har att säga om saken. Jag vill ha fisk, men Fiskhandlar'n i Floda är inte på plats i morgon, tyvärr. Men på torsdag är han där och jag slutar "tidigt", då ska jag se vad han har för godis.

I bilen finns det fyra nya cd-skivor. En av dem är en artist jag aldrig har hört talas om, inget ovanligt i och för sig, men han är ju jättebra, Colin James. En kanadensare som kanske inte blev uppskattad efter förtjänst i lilla Sverige. Bryan Adams gick det bra för, men jag tycker bättre om Colin. Lyssna på den här låten. Eller varför inte denna, helt i min smak i alla fall"!

För övrigt är det snart bokrea och det kliar i fingrarna. Hur många kokböcker ska jag lägga beslag på i år? Kanske rent av ett par andra vanliga "läseböcker" också. Jag har kommit igång med sånt igen. Inte så jag slukar dem, men nu ligger "Mary" på nattygsbordet och väntar. Det blir nog en tidig läggdags idag, jag ska fortsätta där jag blev avbruten i torsdags, nämligen.

Tror inte någon annan haft tid eller möjlighet att möblera om i hyllorna, så det är vad jag ska göra, Det kräver en utvilad kropp och en hjärna som räknar rätt. Sedan vore det ju trevligt om jag hann med det andra också, men det finns ingen mening med att stressa ihjäl sig, det blir ingen glad av.

God natt och sov så gott när det blir dags för dig!

2 kommentarer:

  1. Härligt att göra så mycket mat att det blir över till fler portioner. Hemlagat är bäst!
    Kram Kim :-D

    SvaraRadera