måndag 27 juni 2016

Något för Bruce?

Tjoho, nu är det dags!
Idag kommer mannen och jag uppleva Bruce-febern på riktigt. Vi fick en liten försmak av den i förrgår, när tonerna svävade över Änggårdsbergen ända till Hagen. Jag utgår ifrån att han värmde upp i fyra timmar då, för att leverera ännu mer och bättre idag. Jag menar, det är ju idag jag får min 50-årspresent av barnen, så nu förväntar jag mig bästa giget någonsin!

Det är få förunnat att få fira en hel månad, men vi börjar alltså med att äta middag på stan och festar med Springsteen på Ullevi, sedan vet man inte vad som händer...
Jo, vi åker hem och sover fem kvart i timmen, för jag ska jobba i morgon. Efterfest med The Boss är uteslutet, men det hade varit kul det med, tror jag.

Jag ska gå och duscha och fundera på hur man klär sig för att klara alla möjliga väderomslag utan att behöva ta med sig en resväska. Sedan ska vi fundera på hur vi tar oss till händelsernas centrum och vad vi vill äta. Bordsbokning är för mesar! I värsta fall får vi ställa oss i kön till korvmojen.

Ifall du undrar hur matjessilltårtan blev, så blev den utmärkt och ganska snygg också.Det blev en bit över som jag åt till lunch igår på jobbet, och den var lika god då. Undrar vad Bruce hade tyckt om den? Men är han polare med Mannerstöm så lär han ha fått smaka både sill, strömming och annat vid detta laget, misstänker jag.

Ha en härlig dag, det ska i alla fall jag ha!

4 kommentarer:

  1. Önskar dig en helt fantastisk kväll, lika fantastisk som tårtan ser ut :-)
    Kram och bara njut!

    SvaraRadera