fredag 25 september 2015

Dubbel vinst! #bloggswe

Oj, vad tiden går när man har roligt! Annars också, när jag tänker efter. Det har varit full rulle sen i tisdags, fast jag minns knappt vad jag har gjort. Jo, mannen och jag hjälpte Kluran med medicin, åkte och inkasserade vinsten och kom hem med isterband och havtornsmarmelad. Som sagt, det är en mångfacetterad butik, Ostbutiken i Mölndal.Sen åkte vi till Kungsbacka för att hämta biljetter till en konsert där goda vännerna Tommy och Elinor sjunger och spelar med Ebbot i morgon, lördag. Jag hoppas att vi får tag på dem i vimlet. Förhoppningsvis även Ebbot, så vi kan tacka personligen för den fina textversionen han skrev med anledning av vårt bröllop. Originalversionen kan du höra här. Den går inte heller av för hackor.

Vi hälsade på en vän till mannen på hans jobb och kom därifrån med nya fiskar till akvariet. Det var en bonus som ingen räknat med. Han hade några exemplar som behövde en bättre uppväxt och en sådan kunde vi erbjuda. Det är lättare än att ta emot flyktingar, hur gärna man än skulle vilja. Vi har diskuterat saken och är överens om att vi inte har kunskaper nog för det engagemanget.

I onsdags jobbade jag från lunch till kväll med varor och inventering. Chefen och jag fick mycket gjort och kom överens om att fortsätta tidigt på torsdag morgon. Enda kruxet var att jag lovat jobba 17-22 på Östra samma kväll. Mannen och jag hjälptes åt att laga lunch, sen blundade jag en kvart, innan det var dags att åka igen. Men det gick bra, även om jag fortfarande är trött.

Det bästa med denna dagen är att vi ska träffa en av mina favoritsystrar som besökt bokmässan. Vi har en date på stan och ska äta lunch tillsammans. Efter den tänker jag att mannen och jag hämtar lite mat inför kvällen och helgen. Tycker nog vi ska hämta lite gott att skåla med också, för att fira mitt kontrakt och löneförhöjning.

Ha en härlig fredag och start på helgen. Jag ska njuta av ledigheten och ladda för nästa veckas lektioner med kollegan som tar tjänstledigt. Denna möjlighet att bli bättre på mycket kan leda till nya uppdrag och andra roliga anställningar när hon kommer tillbaka om ett år. Jag är tacksam, hoppfull och känner stor glädje inför framtiden!


2 kommentarer:

  1. Grattis till flyt! Tänk så snabbt det kan vända, oftast när man tror att det aldrig kommer att vända.... Full fart framåt! Och njuuuut!! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Nu känns allt så mycket lättare och lugnare, med ett fast schema och inkomst. Och jag ska njuta, både fisk och skumpa ikväll :D

      Radera