måndag 28 mars 2016

Trädkok.

Tillbaka från sommarstugan och finbesök av barnbarn och syster med pojkvän. Visst säger man pojkvän även om han är över femtio? Mannen var min pojkvän tills jag flyttade in, då blev han min sambo. Jag är så glad för min syster skull, han verkar lagom vettig och är helt såld på henne. Vilket inte är konstigt alls, min syster är en toppensnäcka och dessutom väldigt rolig.

Barnbarnen och deras mamma kom och åt lunch med oss idag. Lika mysigt varje gång och mycket bus blir det. Kuddkrig med Boffa, medan jag kokade träd, dvs broccoli, och efter maten blåste vi såpbubblor på balkongen och åt godis. De skulle åka vidare till Ikea och vi åkte vägen om mina päron och fikade på vägen hem, vilket också är lika trevligt varje gång.Jag nickade till i bilen, så trött är jag alltså fortfarande, därför är jag ytterst tacksam för ännu en ledig dag i morgon. Då ska jag baka bröd, men inte någon annan nytta. Hoppas jag. Fast jag får nog proviantera och laga mat, men där vet du ju att matlagningen inte är en börda. Vi behöver en ny matlista också, så mannen och jag får slå våra kloka huvuden ihop och lösa det...

Sov så gott, det ska jag göra!


2 kommentarer:

  1. Klart det heter pojkvän :-)
    Önskar dig en fin dag och hoppas att du tar det ganska så lugnt i alla fall. Kram kram

    SvaraRadera
  2. Synd att man inte längre använder fästman, jag tycker det är ganska läckert. Fast när man var tonåring och en del vuxna skulle göra sig "roliga" och undrade om man inte hade en "festeman" så var det inte så kul.... Var sak har väl sin tid, kanske. Och det beror på hur det sägs också.

    SvaraRadera