måndag 6 oktober 2014

Färdig, slut, kaputt. #bloggswe

Nu var det gjort! Intervjun gick bra och jag får besked inom fyra veckor. Jag tror inte jag har varit så nervös nån gång tidigare, men efter mötet på TRR släppte det värsta och jag promenerade lugnt bort till Andra Långgatan och åt en tallrik falafel för jag var hungrig som en varg då. Märkligt, jag som aldrig äter lunch annars, men man ska visst lyssna på kroppen.

RC föreslog ett besök på apoteket där jag sökt tjänsten. "Du kan ju leka en sån där Mystery Shopper" tyckte hon. Det hade jag redan tänkt göra, men blev lite full i skratt när hon la fram det på det viset.
Undrar om hon vill ha en rapport efteråt? Du som jobbat eller jobbar i butik vet vad som händer, när man får veta att Mystery Shoppers är på ingång. Man är beredd och på tårna, eller hur?

Fast man ska ju bete sig som om varje kund vore en sådan. Alltid! Det är en sak som jag som chef ska kunna förvänta mig av proffsiga medarbetare. Och det är så jag själv jobbar som egenvårdsspecialist.
Nå, jag tror inte jag gjorde bort mig i alla fall och även om jag inte får just den här tjänsten, så ökade chansen att få någon annan i alla fall.

Känner mig en aning luddig nu när spänningen släppt och jag är hemma igen. Kan bero på vädret också. Jag känner mig ordentligt urblåst. Mest vädermässigt urblåst alltså, men även dålig sömn de sista nätterna spelar roll. Skönt är det att få sitta här och skriva av mig och bara värma upp lasagnen sen, när mannen slutat jobbet för dagen.

I morgon ska jag norrut igen. Har en dejt med dotter och barnbarnen, det är mysigt! Senare är det ett möte på kommunen angående en föräldragrupp, vilket ska bli intressant. Har inte bestämt mig för om jag ska stanna eller åka hem efter det, dagsformen får avgöra, tror jag.

Nu blir det mattidning tills mannen kommer hem, om jag inte hinner somna, jag är helt färdig.
Ha en skön kväll!


2 kommentarer: