tisdag 3 mars 2015

Humörsvängningar. #blogg100 #bloggswe

003.
Ställde klockan för att inte "försova" mig på min lediga dag. Vi skulle ju fira barnbarnsflickan och hinna köpa present innan. Kom iväg relativt planenligt och hade tid att titta på tofflor på Euroskor i lugn och ro. Jag hittade ett par Sköna Marie, som jag nog ska trivas med. Mannen hittade ett par snygga skor som passade. Förstås...

Köpte lite medikamenter till dottern, som har ont i skuldran. Två småttingar sliter på kroppen, det vet jag ju själv. Eftersom den lilla får tänder är hon ganska ledsen emellanåt och vill bäras, fast det märktes inte alls idag. En liten stund i början var hon lite skeptisk mot Boffa, men konstigt nog inte mot sin skäggige morbror. Det släppte dock rätt snabbt och hon flörtade åt alla håll. Glad mormor!

Emedan både mannen och jag är hopplöst dåliga frukostätare slog vi på stort och åt lunch (frunch) i samband med presentanskaffning och annat på Torp. Det har hänt några gånger tidigare genom åren, men idag var inte deras bästa dag i köket på Briggen. Klart ätbart, men de kan bättre.
Vi hämtade sonen på hans jobb och jag gjorde honom dessvärre lite besvärad genom att komma in.

Jag ville bara kolla att han var kvar, för ibland är de färdiga lite tidigare och går hem. Vi gjorde en liten avstickare till min syster nämligen och sonen älgar på rätt bra, varför jag var rädd att vi missat honom på vägen. Väl hemma hos födelsedagskalasbarnet fick vi en ovanligt god tårta som dottern bakat. Det var "fluff" mellan, över och runtom. Bästa tårtan på länge!

Ikväll för en liten stund sen, när vi kom hem, styckade jag en kyckling och föste in i ugnen. Curry, stark paprika, salt och peppar är all kryddning. Behövs inte mer än så. Till den blir det ris och röran som blev över i fredags, till ribsen. Lite ananas och tomat får sätta färg på tallriken. Sen blir det soffhäng och vila resten av kvällen.

Jovisst ja, jag ringde "hemlige mannen" i morse och lämnade ett meddelande, eftersom han tydligen satt i möte. Det blir inga fler möten med honom. I alla fall inte i den närmsta framtiden. Jag försöker se det positiva i att han bad att få behålla mig i databasen, för framtida behov. Snubblade precis innan målsnöret, på grund av brist på "erfarenhet i säljande till annan än slutkonsument".

Vad det nu innebär, egentligen? Han ringde upp medan jag var hos barnbarnen och jag blev lite ledsen, så jag kunde inte formulera frågan i det läget. Nåja, jag var åtminstone en av fyra utvalda till intervju i Göteborg, så något måste jag ha som är attraktivt. Bryt ihop och gå vidare, bara.

Ha en skön kväll och ge aldrig upp!

4 kommentarer:

 1. Att få bli mormor drömmer jag om någon gång i mitt liv. Fast det kan jag inte själv påverka. ;) :)

  Kyckling är alltid rätt.

  Lycka till på intervjun!

  Kram/Anna-Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, vad barnen gör i vuxen ålder kan man inte påverka, det är bara att hänga på i svängarna! :)
   Kram tillbaka!

   Radera
 2. Snubbla på målsnöret? Fira! Det kunde varit så att du inte blivit kallad. Över huvud taget. Slå klackarna i taket!! Nästa gång så.....
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag vet... Lite av besvikelsen har gått över nu och jag är lite mallig att jag var en av fyra utvalda, trots allt! :)
   Kramen!

   Radera