fredag 6 mars 2015

Stödstrumpann. #blogg100 #bloggswe

Det var allt tur att jag tänkte efter ordentligt i morse och drog på stödstrumporna igen. Som jag har härjat runt från tidig morgon, nåja förmiddag då, till sena kvällen. Strax efter att affärerna öppnat på Torget var jag där och plöjde genom butik efter butik i min jakt på nya kläder. Starten var allt annat än bra. Inte en enda av dessa passade:


Alla var för pösiga, fluffiga eller helt enkelt bättre på en galge än mig. Hängde dem på första bästa ställe och gick missmodig ut och drog en djup suck. KappAhl hade skittråkiga kläder också och jag drog mig bort till butiken jag nästan aldrig blir besviken på. Change har världens bästa personal och underkläder. Jag betalade för två behåar och gick därifrån med tre. Halleluja!

Knatade vidare till "Tjockisbutiken" där minsta storleken är 42, bara en sån sak. Provade en klänning som var rätt fin, men 800 är lite i mesta laget för mig. Lite nattlinnekänsla var det över den, i alla fall utan accessoarer. Gick tvärs över gången och in på Lindex där jag hittade en annan fin tvärrandig klänning för 300 kronor. Rena kapet enligt mannen som godkände via messenger.

Att jag redan hade betalt och gått till nästa ställe är en väl förborgad hemlighet. Hade lite strul med uppkopplingen, så det blev lite fördröjning i kommunikationen. Idag gjorde jag något jag aldrig gjort förut, jag gick in i en affär som känns lite grottaktig och fruktansvärt hipp för en tant som jag. Men där hittade jag en tröja som är urläcker och jag kände att den var min.

Priset var i mesta laget, men 50 kronor i rabatt fick jag av en av de pigga och glada tjejerna som jobbar på Desigual, bara för att jag kom in och klänningen var ju överkomlig, så jag var beredd att lätta på plånboken ändå. Förstår du hur glad jag blev när en av tjejerna nekade att ta emot min rabattkupong och menade att tröjan var nedsatt med 50%, vilket jag inte uppmärksammat.

Så istället för 700 blev det 350 för den och jag är nöjd med alla inköpen. Kalsonger. sockar, strumpbyxor och tights fick också följa med hem. Jag kan tyvärr inte lägga upp bilder på mina fynd, för jag glömde mobilen i rockfickan på jobbet.

Handlade mat i flygande fläng och gjorde spenatsoppa till lunch innan jag gav mig iväg igen för att arbeta. Var där i god tid för att lösa mysteriet med min saknade lönespec. När man är halvfast, får man tydligen logga in på en sida och hämta sina uppgifter där. Det hade inget upplyst mig om, så jag fick ringa och begära inloggningsuppgifter, som kommer med snigelposten nästa vecka.

I morgon får jag åka och hämta min mobil, den har jag som väckarklocka bland annat och har svårt att vara utan den av fler anledningar. Sen ska vi hjälpa en vän att flytta innan vi ska på kalas. Full rulle igen och kanske vore det bra med ett par stödisar till. Vi ska försöka sammanstråla med ett annat par eftersom vi har gemensam present. Planen är att vara på plats klockan 18.

Hur jag ska hinna med ett inlägg i morgon är mig en gåta, men det måste ju inte vara långt. Kanske bara en bild på feststassen?

Sov gott och ha en härlig helg!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar