söndag 19 januari 2014

Sammankomster.

En bra helg har det varit!
Började ju som sagt, med Opera på fredag kväll och vi blev jättenöjda! En härlig föreställning med ett, sorgligt nog, ack så aktuellt budskap. "Jag är den jag är" och det duger så bra så, oavsett läggning.

På lördagen hälsade vi på en mycket kär vän och det kändes "sådär fint". Även en son fick påhälsning och hjälp med att bli av med sånt han inte ville ha i datorn. Nätfällorna är många och svåra att undvika ibland.

På kvällen blev det snabbmat. Buffalo chicken wings i två varianter och en stor sallad med blandade blad, sharonfrukt, avokado och champinjoner. Ostarna orkade vi inte...

Idag kom en syster på besök innan vi drog hemåt. Gjorde pitstop hos den andra systern som bjöd på en mumsig räkgryta, med diverse andra godsaker i. Tack för det!
Ostarna från igår tog vi med och det blir nog alldeles lagom att mumsa på under kvällen...

För övrigt vill jag återigen poängtera hur ledsen jag blir när ens nära och kära blir utsatta för ren sensationslystnad av folk som falskeligen utger sig för att "bry sig om" när de hör av sig.
Hur känns det att bli föremål för sånt?!
När det man verkligen behöver, efter en stor chock och sorg som är obegriplig för den som inte varit med om samma sak, är äkta omtanke och stöd.
Inte gamar som låtsas hjälpa till, när de bara vill verka duktiga själva, eller bara är ute efter detaljer att skvallra vidare med.
Respektera de sörjande och deras sätt att hantera situationen!

Ha en skön söndagskväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar