torsdag 13 mars 2014

Fraterniserar frivilligt med fel fack! #Blogg100

013.
Har varit med goda vännerna och kollegorna på ett möte med deras fackrepresentant. Intressant hur det finns en "kultur" i vissa fackförbund att förhandla om sina medlemmar utan att prata med dem!? Hur kan de då ha "hela bilden"? Tur att det förbundet inte längre finns, utan har gått upp i ett annat som verkar ha en sundare inställning till detta.
Nå, det var intressant, som sagt och han förstod vår frustration och skulle kolla upp vissa saker, återigen.
Andra saker blev förklarade så att vi äntligen förstod varför saker och ting blivit som det blivit, även om det är svårt att acceptera det. Tjyv- och rackarspel är vad det är!

Nytt mail till VD är på gång. Ett personligt möte är av nöden för att förklara närmare vad vi vill och det ska bli spännande att se vad han svarar på det.

Man blir hungrig av att diskutera orättvisor, så efteråt gick vi till Haga och fönstershoppade och åt lunch. Jag valde en fisksoppa och den var helt ok.
Sedan blev det en promenad till Centralen för vidare transport medelst tåg och buss tillbaka till hemmet och lugnet i "Dalen".

Nu är det snart dags att laga middag. Idag blir det ugnsstekt kyckling med risotto och broccoli.
Är väldigt sugen på curry, så det blir det, förstärkt med lite cayenne och sumak. Mmm, vattnas redan i munnen!

Ha en fortsatt skön torsdag!
Var rädd om dig och låt ingen sätta sig på dig, men behandla dina medmänniskor väl samtidigt.


1 kommentar:

  1. Facket har sin egen kultur, ju längre de samma sitter kvar i sina positioner ju mer" kultur". men men så är de ju människor också. Smaklig måltid! Jag ska vara rädd om mig. Samma till dig!

    SvaraRadera