måndag 31 mars 2014

Skattsökning i Alingsåsskogarna. #Blogg100

031.
Idag ska jag och Kluran, kan vi kalla henne, åka till en annan vän, som vi kan kalla Peter och leta skatter i skogen.
Jag och mannen började med Geocaching förra året, men har av olika anledningar inte varit så aktiva. Det kom en köksrenovering och vinter emellan. Är ju inte överdrivet förtjust i att vistas utomhus när det är kallt och blött. Min astma förvärras och det vill jag också undvika.

Jag tar en extra allergitablett, så ska nog denna utflykt bli en fantastisk upplevelse. Sällskapet är det absolut inget fel på! Roligare människor får man leta efter.

Det blir ett sjukbesök till mannens vän, som skadades allvarligt för en tid sen, under kvällen. Han har väckts upp och har gjort vissa framsteg. Vi fortsätter att hålla tummarna för hans tillfrisknande.

Så det är fullt upp hela dagen och därför blir det rester till middag. Köttgryta igen.
Himla bra att ha rester i frysen, både för egen del och att dela med sig av när vänner behöver avlastning. Väldigt roligt att få höra att min mat uppskattas av flera! Att mannen och mina nära och kära gör det är en sak, men att andra gillar det jag lagar till gör att det känns ännu vettigare att ha sökt till Mannerströms kockskola och diverse "matjobb".

Det kanske är mat jag ska jobba med, när jag blir stor?
Ibland önskar jag verkligen att jag vore synsk. Att kunna bida min tid, tills "rätt" saker händer, utan att känna oro. Att ha tillförsikt och att det ordnar sig till det bästa. Flera av mina vänner menar att det kommer något i min väg, som är annorlunda jämfört med det jag gjort tidigare.
Inte mig emot. Jag är öppen för det mesta, som du vet. Men när ska det hända?
Jag är en ganska tålmodig person, men nu börjar det tära på mig.

Visst, jag trivs hemma. Jag får laga mat som jag gillar varje dag (tack och lov är mannen en allätare också) och hur jobbigt är det att hålla hyfsad ordning på huset, mannen och två katter?
Jag är en lyxhustru, varför gnäller jag, egentligen?!

Ha en fin dag därute, ta hand om dig och din omgivning!

2 kommentarer:

  1. Det blev minsann en väldigt fin och mysig "skattjakt" och jag längtar redan till nästa gång ni kommer och hälsar på. Då måste vi ju passa på att ta en fika i "Sveriges caféstad"! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mycket mysigt hela dagen! Det ska bli så härligt att göra om det och dessutom "fin-fika"! :) Kram och tack!

      Radera