tisdag 10 februari 2015

Have faith! #bloggswe

Snörvel och elände idag också, men ingen feber i alla fall. Halsen, fram för allt svalget, känns inget vidare, men det finns mediciner. Särskilt på mitt jobb. Fast det är konstigt så lätt det är att glömma bort att handla själv, när man är där. Skulle köpt nässpray igår, för min var slut. Fick krama det sista ur mannens flaska i morse. Får ta ut min Giona också, den tar snabbt slut vid ökad dos.

När jag vaknade tidigt i morse doftade det ärtsoppa i hela huset. Det kändes lite märkligt och alla kroppsfunktioner triggades igång förstås, men det var bara att beordra magen och resten av mig att somna om. Alldeles för tidigt att äta ärtsoppa halv sju på morgonen. Det är för tidigt att äta något överhuvudtaget så dags.

Härom dagen twittrade jag en låt med Delbert McClinton som jag tycker väldigt mycket om. Det resulterade i att jag fick en ny följare. Idag hade han skickat ett meddelande apropå en diskussion om att Delbert inte varit på turné i Sverige än och jag inte haft möjlighet att höra honom live. Vet inte hur väl han känner honom, men lät meddela att inget är inplanerat de närmaste åren.

Här är ett smakprov, håll till godo!
Delbert McClinton


Tråkigt nog, men roligt att någon gör sig besväret att ta reda på hur det ligger till! På det viset är det sannerligen fantastiskt med internet. Man lär känna människor i alla delar av världen och får i vissa fall vänner för livet. Jag har en väninna i Grekland som är som en syster för mig. En god vän i Tyskland finns också och kanske Drac blir en god vän med tiden.

Jag har blivit kontaktad av en potentiell arbetsgivare i dagarna. Möte bokat på Scandic Europa och det är jätteroligt och spännande att se vad det kan leda till. Lite nervöst förstås, men mest kul!
Huvudkontoret ligger i Borlänge, vilket är absolut bästa stället näst efter Göteborg/Mölndal, eftersom äldste sonen är bosatt där sedan många år.

Går jag vidare i rekryteringen kommer jag få åka dit för provtagning och så vidare. Förmodar att besök på HK med jämna mellanrum kan komma ifråga och då får jag träffa M oftare än jag kunnat tidigare. Det är lång väg och inte helt enkelt att pussla ihop alla gånger...

Nu serverar mannen lunch!
Ha en fin dag och var rädd om dig och välkomna utmaningar!


2 kommentarer:

  1. Det är väl underligt! Först var du arbetslös och inget hände, nu är det fullt upp och du blir kontaktad (sträck på dig!). Att det aldrig kan vara "lagom".... ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är konstigt att det ska vara helt tyst och utan någon som helst aktivitet under lång tid och sen blir det rena ketchup-effekten!

      Radera