måndag 9 maj 2016

Reklampaus.

Vilken tur jag har som fick sovmorgon, för efter fem timmars jobb är jag slut. Förbaskade allergi! Mannen och jag åkte gemensamt till affären efter att ha bestämt oss för att njuta av det vackra vädret och grilla även idag. Planen var från början att göra något av kycklinglårfiléerna som mannen tog fram ur frysen i förmiddags, men de passar inte så jättebra på grillen.

Det finns säkert någon som inte håller med om det, men mannen är på min sida och det räcker bra för mig. Enligt min (och vår) åsikt är det så att ju större köttbit, desto bättre resultat. Indirekt och långsam grillning ger saftigt och gott kött, för vem vill ha en kolbit på tallriken, orsakad av för hög värme och brådska?Tillbehören är bakad potatis, halloumi och en cf-gucka som synes. I morgon blir det troligen en gryta av kycklingen. Snabblagat och enkelt, med en massa grönsaker och troligen ris som tillbehör. För övrigt ska hålla mig till "Doktor Ozzy", tvätt och pedikyr.

Det är dags att fixa till sommarfötterna medelst magiska sockor, nämligen dessa. Har gjort det förr och de är skrämmande effektiva. Rekommenderas varmt till alla som liksom jag inte har orkat ta hand om fossingarna under vintern. Diabetiker ska dock konsultera sin läkare och/eller fotvårdsspecialist innan. Inte heller de som har hälsprickor ska skaffa sockorna, läk sprickorna först. Men sen!

Hoppas du haft en lika bra dag som jag och att du får en toppendag i morgon också!
4 kommentarer:

 1. COOPs kycklingfiléer funkar utmärkt på grillen efter marinad men det tar tid så det går åt ett glas vin eller två :-) Å funkar dom sockorna så bara måste jag prova. Tack för tipset och ha en fin morgondag. Det önskar jag med en kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tiden är inget problem ;)
   Och sockorna funkar!
   Kram!

   Radera
 2. Det finns inget som slår en fotspecialist! Så gott när någon tar hand om ens fötter så jag nästan slumrar. Det är väl nå't från forntiden om att ta hand om varandra och pilla lite. Mina vandringsfötter säger tack så mycket högt och tydligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skäms lite över mina fötter, så jag vill helst inte att någon rör dem...
   Men man är väl inte sämre än att man kan ändra sig ;)
   Fast då måste jag nog göra lite förarbete först, så jag inte får skäll för att jag är slarvig :)

   Radera