onsdag 3 juni 2015

Bob-time! #blogg100 #bloggswe

095.
Började dagen med en god gärning, det är aldrig fel. Eftersom jag köpte en parkeringsbiljett igår och på "rätt" ställe på parkering, där maxtaxan är endast 50 riksdaler och tiden går ut 24 timmar senare, skänkte jag den till en medmänniska idag. Själv hade jag inte någon större användning för den, då jag skulle stå till efter klockan 17. Lika bra att pynta direkt och slippa springa ifrån.

Det har varit en del att göra och det är bra. Mycket varor och många kunder gillar jag. Det blev nog ett par goda gärningar till under dagen av bara farten. Kanske inte så mycket för att jag ville, men för att jag är väluppfostrad och snäll...

Till vår glädje är Bob tillbaka, bara för några timmar i och för sig, men ändå. Fast han gick över till grannflickorna och fastnade där en stund. En kvart senare är han tennisproffs och fortsätter spela på Wii inomhus. Det är roligt att han trivs så bra här och vi räknar med att få låna honom flera gånger, för det är kul med barn i huset.

Det plingar på dörren stup i kvarten känns det som, det hör inte till vanligheterna. Just nu är det två konkurrerande säkerhetsföretag som tävlar om vår gunst. Lokala företag föredras och dessutom är de billigare, så det är inte så mycket att tveka på.

Middag blir det också idag och inte vilken middag som helst. Isterband från Freij's Livs och stuvad potatis. Mums!

Ha en fin kväll och ta fram barnet i dig!

2 kommentarer:

 1. Härligt att umgås med så många olika åldrar som möjligt! Och barn är en extra utmaning intellektuellt och tidsuppfattningsmässigt....
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, alla åldrar har sin fördel och charm!
   Kram!

   Radera