fredag 22 maj 2015

Lös och ledig. #blogg100 #bloggswe

083.
Jag är tröttare än Trötter. Det var skönt att sluta klockan fem i eftermiddag och åka hem. Mannen hade handlat redan och jag kunde ställa mig och hacka, koka och fixa middagen direkt, under tiden som vi avhandlade vår dag. Som jag har längtat efter att laga mat och att vara ledig. Tar inga påhugg denna helg, jag har gjort en rejäl vecka och ska njuta av ledighet med mannen.

På måndag åker han på turné med början i Linköping och avslut i Umeå på söndag, så det gäller att passa på. Jag själv har ett ganska luftigt schema, så det kan bli lite hursomhelst. Svårt att säga nej till jobb, men det finns ibland sånt som är viktigare att göra. Vi får se när, om och hur saker och ting kommer att bli. Mycket hänger på min övertalningsförmåga...

Jag hade så många uppslag till dagens inlägg tidigare idag, men de är borta nu. För lite sömn och viss frustration har skingrat alla idéer och inspiration. Därmed inte sagt att jag är arg eller irriterad, bara trött och en aning besviken på människor som ser dåligt, både bildligt och bokstavligt. Vet inte om det är min sak att påpeka kaoset i hyllorna, eller att behöva läsa högt vad som står på skärmen.

Det finns annat som jag har synpunkter på, men jag tar det en annan dag. Nu ska jag bara vara positiv och ha det riktigt gott hela helgen och jag hoppas du gör detsamma.

Torsk i Eklanda.
Recept får du be om, jag orkar inte skriva upp det här och nu. Natti!


1 kommentar: