söndag 27 april 2014

Ett oväntat förslag. #Blogg100

058.
Eller två faktiskt.
Igår när vi hade grillat två jättar till T-benstekar från Kustcharken, fick mannen en inbjudan till en tjejträff. Kanske bäst att förklara detta närmare. Hans fb-vän och flickvän i ungdomen, befann sig i Bovall med sina vänner. De hade noterat varandras närvaro och vi blev inbjudna till Kvadraten.
Missförstå mig rätt nu, det är ett sommarstugeområde som kallas så! En stunds prat, gamla minnen, ost och vin, inget annat... Trevligt var det och om du läser detta Nelly, tack så mycket för inbjudan!

Idag, när vi druckit vårt morgonkaffe, eller ja förmiddagskaffe då, kom det andra oväntade förslaget från en god vän. Främst ställt till mig, men jag tror nog att mannen kommer att  få vara med på ett hörn, när vi kommer längre i planeringen. Det kan bli riktigt spännande och kul, detta!
Jag vill inte säga mer i nuläget, det är detaljer som måste kontrolleras och tillstånd inhämtas från diverse instanser först. Vilken överraskning det blev och jag är inte så lite pirrig inför vidare planering!

Vi hälsade på vännen L en stund och fick en härlig pratstund. Alltid lika trevligt att ses, hoppas det blir av snart igen.
Hittade inte barnbarnen, de var på vift med den ömma modern, men pratade med mågen och hans far, mitt i altanbygget. Det kommer att bli jättefint!
Städning och disk i lägenheten var nästa punkt på "att göra"-listan, innan hemfärd till Dalen.

Delbert och jag stod för underhållningen (jag på trummor), tills jag somnade i bilen på grund av överdos av pollen, trots alla försök att hålla mig undan. Efter vad jag har hört är det många som fått problem för första gången i år.

Nu ska jag göra en "snabb" sås till pasta. Köpte baconspill och kalkon-snuttar billigt på Willy's i fredags. Såna saker som alltid är bra att ha när det blir "bråttom".
Lite cf och ost, så blir det jättegott, enkelt och snabbt.

I morgon åker vi till tippen med det gamla köket, det är liksom dags för vårstädning och andra projekt.

Hoppas du haft en fin dag på alla sätt och vis, det har jag haft, trots allt, atjo, atjo, prosit!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar