söndag 6 april 2014

Söndag, ägg och bacon. #Blogg100

037.
Redig "frukost" avnjuten. Läsning av GP tar ju sin lilla tid, så det bör väl snarast kallas frunch, på svenska i alla fall.
En dusch så jag slipper dofta stekos känns som en bra idé, innan vi åker till svärmor och fikar.

Vi ligger efter med en serie som gått på TV, det blir ett lagom söndagsnöje att beta av de inspelade avsnitten idag. Annars är vi ganska "dåliga" på att titta på TV. Det är bara krig och elände.
Fast, mannen har följt hockeyn på sistone. Det intresserar mig inte nämnvärt med SHL, som det så tjusigt heter numera. Jag kollar landskamper, då är jag på hugget!

Jag ser fram emot morgondagen, för ovanlighetens skull. Hoppas få svar på många obesvarade frågor.
Undrar om det är så illa ställt med människors läsförståelse, som de senaste mailen låter påskina. Eller är det bara så att de slingrar sig som ormar, för att slippa ta tag i jobbiga situationer? Ja, jösses... Vart tog ansvarstagandet vägen?

Ibland funderar jag på om jag borde ha engagerat mig fackligt. Men eftersom jag egentligen är lite konflikträdd, har jag aldrig känt att det är något för mig. Nog för att jag har kämpat, och fortfarande gör det, med näbbar och klor mot orättvisor, men det är en annan sak. Tror jag.

En annan sak jag ska göra idag är min matlista för kommande vecka. Men det får bli en senare fråga.
Dagens middag blir lax, sparrispotatis, rödbetor och någon cf-röra. På nåt vis, i skrivande stund oklar vilket.

Nu ska jag sätta fart och tvätta bort oset ur håret.
Ha en fin söndag och i vanlig ordning, var rädd om dig och medmänniskorna!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar