lördag 31 januari 2015

Fågel, fisk och mitt emellan. #bloggswe

Idag fyller mannen år och jag såg till att vara ledig så jag kan bjuda på en god födelsedagsmiddag. Det blir färsk tonfisk och en potatisbakelse tror jag. Jag tog upp en påse svamp ur frysen, det blir gott att ha till. Lite grönsaker och sånt också förstås. Som tilltugg köpte jag kallrökt kalkon i butiken på Torget efter provsmakning, den var god! Får se vad jag hittar mer i skåpen...

Förrätten blir anklever som jag hittade i Ostbutiken när vi var där på Eklanda-träffen. Det ska bli spännande att smaka. Det var en liten burk, men det lär bli över ändå, så jag får nog frysa in till senare tillfälle. Om den inte är för god...Efterrätt? Njae. Det finns lakritsglass i frysen, det blir bra om vi orkar och vill. Jag måste använda ugnen för brödbak idag, nämligen. Dålig ursäkt, jag vet, men mannen är inte så intresserad av tårta eller dessert och jag tycker inte det är roligt att baka och hålla på med sånt. Jag håller mig till bröd, det är nyttigare och bättre på alla sätt och vis.

Jag ska ge mig ut och hämta något till mannen. En liten present tycker jag allt att han ska ha. Har lovat att klippa honom också. Det har varit så mycket prat om kvällarna på sistone att det har glömts bort och vi diskuterar fortfarande. Allt hade varit mycket enklare om jag haft en fast och säker anställning. Ovisshet är tärande och obra för sinnet.

Det är hög tid för förändring på många plan minst sagt och det är inte en alldeles lätt sak att hitta rätt modell för att få ihop alla bitar till en helhet som funkar för alla inblandade.
Som sagt, med tiden kommer allt att förklaras och frågetecknen rätas ut.

Ha en fin dag och ta hand om både den och dig själv på bästa sätt!


2 kommentarer:

 1. Ovisshet är jättejobbigt så fortsätt prata, prata, prata! Rätt vad det är så "bara" ligger lösningen där framför er....och man undrar varför man inte kom på den tidigare....den är ju så enkel och självklar.....
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så sant! Vi är bra på att resonera och bolla, så snart borde det lösa sig :)
   Kram!

   Radera